Valentijn High Tea Workshop 

 49.50

Oh My Pie! organiseert zaterdag 10 februari 2018 een Valentijn High Tea Workshop in Restaurant & Kookstudio NINE!

Op deze unieke locatie in Amsterdam voorzien van alle faciliteiten, toveren we onder begeleiding van professionele koks een grandioze glutenvrije High Tea op tafel. Hier wil je bij zijn!

Wil jij ook aanwezig zijn bij dit unieke event? Boek dan snel je ticket voor de workshop want VOL=VOL!

Wanneer: 10 februari 2018
Tijden: 12:00 – 16:00 uur
Waar? Restaurant Nine te Amsterdam
Kosten: 49,50 euro
Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers

Kijk in de beschrijving voor uitgebreide informatie over de workshop.

Out of stock

Description

Valentijnsdag! De ultieme gelegenheid om een keer uit te pakken in de keuken! Ben jij ook zo dol op red velvet cake of heb jij meer jouw zinnen gezet op het maken van sushi? Op zaterdag 10 februari staat er een waanzinnige Valentijn High Tea Workshop op de planning, hier kun jij bij zijn!

Na de toffe ervaring van de High Tea Workshop in november is het tijd voor een tweede editie. Restaurant & Kookstudio NINE en Oh My Pie! slaan opnieuw de handen ineen! Een bijzondere samenwerking waarbij wij de kwaliteiten met elkaar weten te verbinden.

Op een unieke locatie in Amsterdam voorzien van alle faciliteiten, gaan wij aan de slag in de keuken onder begeleiding van professionele koks en maken we er een Oh My Pie! feestje van. Met elkaar toveren we een kleurrijke glutenvrije High Tea op tafel! Alle gerechten zijn gluten-, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers.

Wat kun je verwachten?

Om 12:00 uur ben je van harte welkom in de kookstudio. Je ontmoet de andere deelnemers en er is ruimte om even rustig rond te kijken. De groep zal minder groot zijn dan de vorige editie dus er is ruimte genoeg!

Na een heldere en vrolijke introductie van mij en de chefs van de kookstudio gaan we in groepen aan de slag met enkele Oh My Pie! recepten. Je leert tijdens de workshop meer over de producten die we gebruiken en de technieken zodat jij ook thuis aan de slag kan gaan met al dit lekkers. Van sushi’s, gezonde donuts, red velvet cupcakes tot hartige hapjes, we maken er een feest van!

Er staan er prachtige gedekte tafels klaar om met elkaar te genieten van een heerlijke high tea. Krijg je niet alles op? Geen probleem! Je mag uiteraard de overige baksels meenemen in een doosje zodat je thuis prinsheerlijk kunt nagenieten!

Al met al een UNIEKE mogelijkheid!

Valentijn High Tea Workshop

Wanneer: 10 februari

Tijden: 12:00 – 16:00 uur

Waar? Restaurant Nine, Arnold Schönberglaan 9, 1082 MJ Amsterdam

Kosten: 49,50 euro

Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers

Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@ohmypie.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

Delen:


Oh My Pie! Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg af een toe een update met de leukste nieuwtjes omtrent Oh My Pie!

Bedankt! Vanaf nu krijg je van mij bij leuke updates over Oh My Pie! een leuke nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This