Samenwerken Oh My Pie

Jouw product in de kijker door een samenwerking met Marike Bol van Oh My Pie!

Heb je een tof (food)product en wil je via Oh My Pie! het bereik en de bekendheid vergroten? Dat kan! Ik deed al eerder samenwerkingen met o.a. Leev, Schär, Wartmann, Hoeve Ravenstein, Hero, De Notenshop, Green Gypsy Spices, Smaakt, De glutenvrije webshop en Abbot Kinney’s.

Maak ook de volgende stap met jouw product!

Campagnes worden in de vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met Instagram, maar samenwerken in de vorm van een video of alleen Instagram kan natuurlijk ook.

Voor meer opties en informatie kun je me het beste even een mailtje sturen.

Persoonlijke page Marike Bol

Reviews

Heeft u een restaurant/lunchroom of iets anders waar gegeten kan worden? Ik kom graag een keer langs om te proeven en schrijf er vervolgens een stukje over die bij de Eefsfood hotspots zal verschijnen. Heeft u een food gerelateerd product/apparaat dat getest moet worden? Een keukenmachine bijvoorbeeld? Dan lijkt het mij ook heel leuk deze uit te testen!

Bereik

BLOG – Mijn website www.ohmypie.nl wordt dagelijks goed bezocht! Maandelijks zijn er hier 45.000 unieke bezoekers te vinden.
INSTAGRAM – Mijn Instagram account is erg geliefd en heeft 32.100 volgers
INSTAGRAM STORIES – Het bereik ligt hier tussen de 4.000 & 5.500
FACEBOOK – De Oh My Pie! Facebook heeft zo’n 12.000 volgers

Masterclass op locatie

Naast het geven van Masterclasses voor Oh My Pie! vind ik het harstikke leuk om voor jouw bedrijf een Masterclass te organiseren. Dit kan uiteraard op een locatie naar wens. Van bedrijfsuitje, teambuilding tot vrijgezellenfeestje, het is allemaal mogelijk! Neem snel een kijkje bij de foto’s van de eerdere Masterclasses om alvast sfeer te proeven!

Oh My Pie! Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg af een toe een update met de leukste nieuwtjes omtrent Oh My Pie!

Bedankt! Vanaf nu krijg je van mij bij leuke updates over Oh My Pie! een leuke nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This